Päävalinta Erillisvalinnat Maisterivalinta Muut opiskeluoikeudet

Hakijaneuvontaa Helsingin yliopistossa tarjoaa

Hakijapalvelut
Puh: 02941 24140 (asiakaspalvelu)
PL 3, 00014 Helsingin yliopisto
Käyntiosoite:
Fabianinkatu 33, 1.krs.
hakijapalvelut (at) helsinki.fi

Katso aukioloajat ja puhelinajat
Sivuilla ilmoitetaan myös mahdollisista poikkeuksista.

flamma

Haku lääketieteelliseen tiedekuntaan

Tältä Opiskelijaksi-välilehdeltä löydät ohjeet siitä miten voit hakea opinto-oikeutta ja päästä opiskelemaan lääketieteellisen tiedekunnan opintoja.

Tietoa vuoden 2015 valinnoista löydät täältä.

Lisäksi muissa maissa opiskelevat lääketieteen tai hammaslääketieteen perustutkinto-opiskelijat voivat hakea Helsinkiin vaihto- tai vierailijaopiskelijoiksi. Hakuohjeet ja englanninkielinen opintotarjonta löytyy englanninkielisiltä internetsivuiltamme.

Lääketieteellisen tiedekuntaan tutustuminen:

Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan perustutkintoihin (LL, HLL & FM, translationaalinen lääketiede) ja lääketieteellisen tiedekunnan opintoihin pääset tutustumaan Perustutkinnot-välilehdellä.

Meilahden kampuspäivä:

Meilahden kampuspäivä on kaikille avoin, mutta erityisesti koululaisille suunnattu tapahtuma, jonka tarkoitus on esitellä monipuolisesti lääketieteen ja terveydenhoitoalan koulutusta, ammatteja ja tutkimusta. Kampuspäivää on vietetty vuosittain vuodesta 2005 lähtien, ja nykyään sen järjestämisessä ovat mukana kaikki kampuksen toimijat.

Perinteisesti kampuspäivän ohjelmaan on kuulunut tapahtumatori, lyhyitä luentoja sekä ohjattuja tutustumiskäyntejä eri kohteisiin Meilahden kampuksella.

Vuoden 2015 Meilahden kampuspäivää vietettiin tiistaina 24.3.2015 klo 10-16. Tietoa ja kuvia tapahtumasta löytyy Meilahden kampuspäivän facebook-sivulta, johon pääset tutustumaan täältä.

Hammaslääketieteen opinnoista:

Hammaslääketieteen laitos on kerännyt tietoa: http://www.helsinki.fi/hammas/opiskelu/index.html

Lääketieteen opiskelusta:

Löydät opiskelijahaastattelun täältä.

Haku Helsingin yliopistoon

Löydät kattavasti (mm. videoita & haastatteluita) tietoa Helsingin yliopistoon hakemisesta hakijapalveluiden sivuilta täältä.

Tiedekulma:

Tiedettä katutasolla, lue lisää täältä.

Voit lukea lisää Helsingin yliopistoon tutustumismahdollisuuksista täältä.

Pääkaupunkiseudun ulkopuoliset lukiot voivat tiedustella n. 30 hengen luokkaretkivierailua Tiedekulmaan lähettämällä sähköpostia Helsingin yliopiston hakijapalveluiden suunnittelijalle, osoitteeseen anu.k.korhonen at helsinki.fi.

KOE KAMPUS -tapahtuma

Lääketieteellinen tiedekunta oli mukana Koe Kampus -tapahtumassa pitämällä infotilaisuuden kiinnostuneille keskustassa. Tapahtuma järjestettiin 30.10.2014 klo 10-15.Tapahtumaan oli ilmoittautunt ennätysmäärä osallistujia (235henkilöä). Kiitos kaikille, jotka olivat mukana tapahtumassa!

Studia-messut:

Lääketieteellinen tiedekunta oli mukana Studia-messuilla Helsingin yliopiston osastolla. Lue lisää: www.studiamessut.fi.

Päivitetty 27.5.2015/ LL