Päävalinta Erillisvalinnat Maisterivalinta Muut opiskeluoikeudet

Hakijaneuvontaa Helsingin yliopistossa tarjoaa

Hakijapalvelut
Puh: 02941 24140 (asiakaspalvelu)
PL 3, 00014 Helsingin yliopisto
Käyntiosoite:
Fabianinkatu 33, 1.krs.
hakijapalvelut (at) helsinki.fi

Katso aukioloajat ja puhelinajat
Sivuilla ilmoitetaan myös mahdollisista poikkeuksista.

flamma

Haku lääketieteelliseen tiedekuntaan

Tältä Opiskelijaksi-välilehdeltä löydät ohjeet siitä miten voit hakea opinto-oikeutta ja päästä opiskelemaan lääketieteellisen tiedekunnan opintoja.

Tietoa vuoden 2016 valinnoista on päivitetty tänne.

Lisäksi muissa maissa opiskelevat lääketieteen tai hammaslääketieteen perustutkinto-opiskelijat voivat hakea Helsinkiin vaihto- tai vierailijaopiskelijoiksi. Hakuohjeet ja englanninkielinen opintotarjonta löytyy englanninkielisiltä internetsivuiltamme.

Lääketieteellisen tiedekuntaan tutustuminen:

Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan perustutkintoihin (LL, HLL & FM, translationaalinen lääketiede) ja lääketieteellisen tiedekunnan opintoihin pääset tutustumaan Perustutkinnot-välilehdellä.

Meilahden kampuspäivä:

Vuoden 2016 Meilahden kampuspäivää vietettiin tiistaina 22.3.2016 klo 10-16. Tietoa tapahtumasta löytyi täältä ja Meilahden kampuspäivän facebook-sivulta, johon pääset tutustumaan täältä.

Meilahden kampuspäivä on kaikille avoin, mutta erityisesti koululaisille suunnattu tapahtuma, jonka tarkoitus on esitellä monipuolisesti lääketieteen ja terveydenhoitoalan koulutusta, ammatteja ja tutkimusta. Kampuspäivää on vietetty vuosittain vuodesta 2005 lähtien, ja nykyään sen järjestämisessä ovat mukana kaikki kampuksen toimijat.

Perinteisesti kampuspäivän ohjelmaan on kuulunut tapahtumatori, lyhyitä luentoja sekä ohjattuja tutustumiskäyntejä eri kohteisiin Meilahden kampuksella.

Hammaslääketieteen opinnoista:
Löydät tietoa täältä: http://www.helsinki.fi/hammas/opiskelu/index.html

Lääketieteen opiskelusta:
Löydät opiskelijahaastattelun täältä.

Haku Helsingin yliopistoon

Löydät kattavasti (mm. videoita & haastatteluita) tietoa Helsingin yliopistoon hakemisesta hakijapalveluiden sivuilta täältä.

Tiedekulma:
Tiedettä katutasolla, lue lisää täältä.

Voit lukea lisää Helsingin yliopistoon tutustumismahdollisuuksista täältä.

Pääkaupunkiseudun ulkopuoliset lukiot voivat tiedustella n. 30 hengen luokkaretkivierailua Tiedekulmaan lähettämällä sähköpostia Helsingin yliopiston hakijapalveluiden suunnittelijalle, osoitteeseen anu.k.korhonen at helsinki.fi.

KOE KAMPUS -tapahtuma
Lääketieteellinen tiedekunta oli mukana Koe Kampus -tapahtumassa pitämällä infotilaisuudet kiinnostuneille keskustassa. Tapahtuma järjestettiin 29.10.2015 klo 10-15. Tiedekunnan tilaisuus sisäsi tietoa vuoden 2016 valintaperusteista ja opiskelusta tiedekunnassa.

Studia-messut:
Lääketieteellinen tiedekunta oli mukana Studia-messuilla Helsingin yliopiston osastolla. Lue lisää: www.studiamessut.fi.

Päivitetty 11.04.2016/ LL